4 september 2024

stemmen binnenhalen, want iedere stem is geld waard. Hoe kun je stemmen? Ben jij al lid van Rabobank en regel jij jouw bankzaken online of via de Rabo App? Dan stem je eenvoudig via de app of internetbankieren.

Dit werkt als volgt:

  1. Log tussen 2 en 24 september in op rabobank.nl of log in via de Rabo App op je tablet of smartphone.
  2. Klik op de knop ‘Instellingen. In de app vind je deze knop rechtsonder, bij internetbankieren staat de knop bovenaan.
  3. Klik op de knop ‘ Mijn lidmaatschap’.
  4. Ga naar ‘Rabo ClubSupport 2024’ en klik op de knop ‘Stem op je club’ en vervolgens op de knop ‘Breng je stem uit’.
  5. Je kunt drie stemmen uitbrengen op drie deelnemende clubs naar keuze. Typ in de zoekbalk de naam van jouw KBO-afdeling en vink het vakje dat ervoor staat aan. Maak de zoekbalk leeg en typ een tweede naam in de zoekbalk (van de vereniging die jij wilt kiezen) en vink het vakje aan. Maak de zoekbalk weer leeg en type tenslotte een derde naam in de zoekbalk en vink het vakje aan.
  6. Onderaan de pagina staat dan dat je 3/3 clubs hebt geselecteerd. Klik dan op de knop ‘Volgende’. Controleer of de door jou gekozen clubs juist zijn en klik dan op de knop ‘Stem bevestigen’.

Vraag ook aan familieleden en vrienden om op jouw KBO-afdeling te stemmen. Hoe meer stemmen, des te meer sponsorgeld.

Nog geen lid van Rabobank, maar wel klant? Lid worden is gratis. Ga om lid te worden in de Rabo App of via Internetbankieren volgens bovenstaande werkwijze naar ‘Lidmaatschap’ en meld je aan.

Heb je nog vragen of heb je hulp nodig bij het stemmen? Bel dan de Rabobank Alarmlijn op 088-7226600.

Alvast bedankt voor jouw stem!